vrijdag 14 december 2007

Hostel

Hostel... kort verslag
2 Amerikaanse jongens die op reis komen naar europa net voor ze gaan beginnen studeren. In Amsterdam komen ze een jongen tegen die hen voorstelt om naar Bratislava te gaan omdat er daar hele mooie vrouwen zijn die echt geil zijn... de twee jongens gaan ernaartoe en leren onderweg ook een ijslander kennen... eenmaal aangekomen in Bratislava gaan ze naar die hostel en moeten ze een gedeelde kamer delen met 2 bloedmooie vrouwen... Ze feesten en seksen er maar op los maar de eerste avond verdwijnt de ijslander al wat de 2 jongens raar vinden... toch gaan ze die volgende nacht opnieuw uit maar vertrekt de ene amerikaan al wat vroeger omdat hij misselijk is... helaas wordt die amerikaan meegenomen door mannen naar een plaats waar rijke zakenlui toeristen vermoorden voor geld en die mogen ze zelfs eerst martelen... bij die ene amerikaan hebben ze dus eerst in zijn lichaam geboord en dan zelfs nog zijn achillepezen doorgesneden en daarna hebben ze hem geslacht... zijn vriend de andere Amerikaan is echt op zoek naar hem maar dan zegt één van die 2 mooie meisjes dat ze weet waar hij is en ze zal hem naar hem brengen maar dit is een valstrik omdat ze weet wat er daar gebeurd wordt... eenmaal aangekomen vindt hij zijn vriend, één van die rijke zakenlui is bezig met hem te martelen en hij wordt er echt slecht van... wordt gevangen genomen door iemand die zijn 2 vingers afhakt maar hierdoor krijgt hij zijn hand door de handboeien en vermoordt hij zijn slachter... het is een hele ervaring om toch te kunnen ontsnappen maar dan hoort hij een andere vrouw die hij nog wilt redden... de slachter van deze vrouw had net haar oogbal uitgehaald waardoor die loshangde (hier zie je wel dat dit fake is) de vrouw is echt hysterisch maar die amerikaan zegt dat ze kalm moet blijven zodat hij die oogbal kan afknippen en hierna komt er echt enorm véél etter uit ( ge zout beter niet kijken naar deze film als je net gegeten hebt!) het lukt voor hen om te ontsnappen maar al snel worden ze achtervolgd door de handlangers van die mannen... onderweg komen ze die 2 bloedmooie vrouwen en die man die zei dat ze best naar bratislava zouden gaan tegen en rijden hij hen zonder genade aan waardoor ze alledrie sterven (boontje komt om zijn eigen loontje!) ze raken hun achtevolgers kwijt en gaan naar het station... hier pleegt het meisje jammer genoeg zelfmoord door voor de trein te springen omdat ze net ontdekt heeft hoe erg ze verminkt is... éénmaal paxton op de trein terug zit hoort hij die man die zijn vriend heeft geslacht... hij volgt deze man en vermoordt die op de volgende station door zijn 2 vingers af te hakken en zijn nek over te snijden...
Ik vind deze film echt wel een aanrader voor horrorfans... binnenkort zal ik ook wel kijken naar hostel 2 :-)

1 opmerking:

Anoniem zei

Het zijn heftige films. Ik werd door vrienden meegenomen naar de Bioscoop. Had nooit gedacht zo iets zieks te zien in de bios. En vooral hoe normaal iedereen die film vind.
Terwijl ik weer eens meegenomen werd naar de bioscoop voor weer een horror/thriller. Die was echt beter omdat het me de stuipen op het lijf jaagden, ondanks in die film meer fantasie zat.
Hostel is meer huiveren, en de exorcist film meer schrikken.